Ringen Rehabiliteringssenter AS

Om oss

Ringen Rehabiliteringssenter AS er et privat rehabiliteringssenter midt i mellom Hamar, Lillehammer og Gjøvik. Ringen troner vakkert i terrenget like nord for Moelv sentrum, med flott utsikt over Mjøsa og omkringliggende områder.

Ringen driver spesialisert rehabiltering og har avtale med Helse Sør-Øst RHF om drift av rehabiliteringsplasser. I tillegg tar vi imot private rehabiliteringspasienter (de uten henvisning).

Fasiliteter

Våre 50 senger er fordelt på 40 enkeltrom og 5 dobbeltrom, som alle har eget bad med dusj og toalet, alarmsnor, TV og trådløst nettverk. I tillegg har vi stuer og oppholdsrom for ulike aktiviteter.

Senteret har moderne treningssaler og terapibasseng. Vårt uteområde har lavvo, bålplasser, lysthus og verandaer for utekos uansett årstid.

Tverrfaglig

Vi har 3 team, 1 for hver diagnose og sammen med pasienten jobber vi målrettet for å finne effektive tiltak for mål i pasientens individuelle reahbiliteringsplan. Vi har faggrupper i helseavdelingen som lege (spesialister), sykepleiere, fysioterapeuter, ergoterapeuter, hjelpepleiere/rehabassistenter og idrettspedagog som danner nærteam for hver pasient. Sammen med administrasjon, resepsjon, kjøkken, renhold og vedlikehold er vi ca. 45 ansatte ved Ringen.

Kvalitet

Ringen er ISO sertifisert etter standard 9001:2015. Kvalitet, integritet og pålitelighet skal prege hele vår virksomhet, både når det gjelder leveranse av helsetjenester og andre stab- og støttetjenester.

Brukerutvalg og Personvernombud

Ringen setter stor fokus på innhenting av pasienter og andre brukeres erfaringer og synspunkt. Sammen med personvernombudet som sikret korrekt behandling av personopplysninger i samsvar med grunnleggende personvernhensyn, setter brukerrådet pasienten i fokus med hovedvekt på åpenhet og medvirkning.

Brukerutvalget møtes hver 3 mnd. og representanter samarbeider også med teamene underveis.
Ønsker du direkte kontakt med brukerorganisasjonene:

LHL 22 79 90 00 / lhl.no
Parkinsonforbudet 22 00 83 00 / parkinson.no
Kreftforeningen 07877 / kreftforeningen.no

Brukerutvalg ved Ringen

Parkinsonforbundet, Knut Grønstad, tlf: 901 90 039
Funksjonshemmedes fellesorganisasjon, Svein Erik Lund, tlf: 411 27 869
Kreftforeningen, Roger Kristiansen
LHL, Grethe Jordheim
Pensjonistforeningen, Arnold Solbakken, tlf: 900 79 114

Personvernombud
Erlend Løkken, Kvalitetskoordinator  Kontakt på: erlend.lokken@ringen-rehab.no

Last ned

Brukerundersøkelser

Ringen benytter PassOpp for rehabiliteringssenter utviklet av Rambøll. Ønsker du tilgang til alle våre rapporter, send oss en mail så sender vi gjerne ut.

Stilling ledig

Vi på Ringen er stadig på utkikk etter medarbeidere med ulik kompetanse. Vi legger ut stillinger her på siden og på NAV.no.
Du kan alltids sende oss en åpen søknad på:  post@ringen-rehab.no

Ledig stilling :
Vikariat Kjøkken/Spisesal.
Ledig omgående.

Ta kontakt med avdelingsleder på tlf 95760813 eller send en mail til post@ringen-rehab.no for mer informasjon.