Brukermedvirkning, respons og brukerutvalg

Pasientens helse

 

Ringens visjon er å hjelpe deg på veien videre.... mot en bedre hverdag. Gjennom aktiv egeninnsats, rehabiliteringstiltak og verktøy for fremtiden, skal vi sammen oppnå det optimale resultatet for deg.

Vi setter kvalitet i våre tjenester og brukeren i sentrum. For å stadig være i dialog, forbedring og endring har vi ulike metoder for å fange opp dette.

 

Brukerutvalg- møtes hver 3. mnd.

 

Mandat for brukerutvalget

 

  • Brukerutvalget er et samarbeidsforum mellom Ringen Rehabiliteringssenter og de aktuelle brukerorganisasjonene som representerer pasientgruppene som til enhver tid er på Ringen
  • Brukerutvalget er et forum for tilbakemeldinger fra brukerorganisasjoner, pasienter og pårørende.
  • Brukerutvalget sørger for at brukernes erfaringer og synspunkter brukes aktivt i utviklingen av Ringens pasienttilbud.
  • Brukerutvalget tar initiativ i saker som har betydning for pasienter og pårørende.
  • Brukerutvalget kommer med innspill til brukerundersøkelser og kvalitetsarbeid.
  • Brukerutvalget bidrar til videreutvikling av informasjonsmateriell.
  • Brukerutvalget avgir høringsuttalelser til planer og utredninger.
  • Brukerutvalget deltar i alle faser av vesentlige omstillingsprosjekter som angår etablering, endring og nedlegging av pasienttilbud, på samhandlingsarenaer og i alle saker som angår universell tilgjengelighet og pasientrelatert informasjon.
  • Brukerutvalgets leder eller nestleder deltar i styremøter med uttale- og forslagsrett.
  • Brukerutvalget representanter har taushetsplikt i forhold til personlige opplysninger og/eller sensitive bedriftsstrategiske forhold de blir kjent med under sitt arbeid på Ringen.

REFERAT FRA UTVALGSMØTER

 

Brukerorganisasjoner og kontaktpersoner

 

Ringen har igjennom sitt brukerutvalg kontakt med Parkinsonforbundet, LHL og Kreftforeningen sentralt og lokalt.

Brukerutvalget ved Ringen besøker oss jevnlig for å snakke med brukerne og for å gi oss som rehabiliteringsinstitusjon tilbakemeldinger og innspill for et bedre behandlingstilbud.

Ønsker du kontakt med vårt brukerutvalg:

 

LHL Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Svein Erik Lund Oscar Skoglysvei 5, 2619 Lillehammer Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 411 27 869
Pensjonistforeningen      
Arnold Solbakken Åsmarkvegen 1801, 2365 Åsmarka   900 79 114
Parkinson  
Knut Grønstad Krokmoen 44, 2280 Gjesåsen Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 90190038
Kreftforeningen      
Ranveig Volla
Emil Nordbysveg 40, 2312 Ottestad
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
473 98 168

 

Ønsker man direkte kontakt med brukerorganisasjoner kan følgende kontaktes:

 

LHL                          Telefon: 22 79 90 00

Parkinsonforbundet Telefon: 22 00 83 00

Kreftforeningen       Telefon: 07877

 

 

 

logoLhlMain   logo-gjennomsiktigparkforbund  logkreftf

    

 

 

 

Brukerundersøkelser

 

Gjennom våre brukerundersøkelser får vi respons og grunnlag for videre utvikling og endring som er til det beste for våre pasienter. Gjennom vår NS-EN ISO 9001:2008 sertifisering forplikter vi oss til kontinuerlig forbedringsarbeide. Vi ønsker en åpen dialog med våre brukere i alle faser og under kan du lese om ulike brukerresponser vi benytter.