Hopp til innhold

Om oss

Ringen Rehabiliteringssenter AS

Ringen Rehabiliteringssenter AS er et privat rehabiliteringssenter midt i mellom Hamar, LIllehammer og Gjøvik. Ringen troner vakkert i terrenget like nord for Moelv sentrum, med flott utsikt over Mjøsa og omkringliggende områder.

 

Ringen driver spesialisert rehabiltering og har avtale med Helse Sør-Øst RHF om drift av rehabiliteringsplasser. I tillegg tar vi imot private rehabiliteringspasienter (de uten henvisning).

Fasiliteter

Våre 50 senger er fordelt på 40 enkeltrom og 5 dobbeltrom, som alle har eget bad med dusj og toalet, alarmsnor, TV og trådløst nettverk. I tillegg har vi stuer og oppholdsrom for ulike aktiviteter. Senteret har moderne treningssaler og terapibasseng. Vårt uteområde har lavvo, bålplasser, lysthus og verandaer for utekos uansett årstid.

Tverrfaglig

Vi har 3 team, 1 for hver diagnose og sammen med pasienten jobber vi målrettet for å finne effektive tiltak for mål i pasientens individuelle reahbiliteringsplan. Vi har faggrupper i helseavdelingen som lege (spesialister), sykepleiere, fysioterapeuter, ergoterapeuter, hjelpepleiere/rehabassistenter og idrettspedagog som danner nærteam for hver pasient. Sammen med administrasjon, resepsjon, kjøkken, renhold og vedlikehold er vi ca. 45 ansatte ved Ringen.

Kvalitet

Ringen er ISO sertifisert etter standard 9001:2015. Kvalitet, integritet og pålitelighet skal prege hele vår virksomhet, både når det gjelder leveranse av helsetjenester og andre stab- og støttetjenester.

 

Sertifikat Ringen Rehab 2018

Brukerråd og Personvernombud

Ringen setter stor fokus på innhenting av pasienter og andre brukeres erfaringer og synspunkt. Sammen med personvernombudet som sikret korrekt behandling av personopplysninger i samsvar med grunnleggende personvernhensyn, setter brukerrådet pasienten i fokus med hovedvekt på åpenhet og medvirkning.

Brukerutvalget møtes hver 3 mnd. og representanter samarbeider også med teamene underveis.

Ønsker du direkte kontakt med brukerorganisasjonenen:

LHL 22 79 90 00

Parkinsonforbudet 22 00 83 00

Kreftforeningen 07877

Brukerutvalg ved Ringen

Parkinson, Knut Grønstad, tlf: 901 90 039

LHL, Svein Erik Lund, tlf: 411 27 869

Pensjonistforeningen, Arnold Solbakken, tlf: 900 79 114

Kreftforeningen, Roger Kristiansen

 

 

Personvernombud

Erlend Løkken, Kvalitetskoordinator  Kontakt på: erlend.lokken@ringen-rehab.no

Brukerundersøkelser

Ringen benytter PassOpp for rehabiliteringssenter utviklet av Rambøll. Ønsker du tilgang til alle våre rapporter, send oss en mail så sender vi gjerne ut. Fra 1. juni vil  PassOpp i regi av Rambøll være stengt under revidering og oppgradering slik at alle data og inputmetoder tilfredsstiller de nye personvernkravene i GDPR. Nye rapporter vil være tilgjengelig fra medio september

2018

Ringen Mai 2018

Ringen April 2018

Ringen Mars

Ringen Februar 2018

Ringen Januar 2018

2017

Årsrapport Ringen 2017

Ringen Desember 2017

Ringen November 2017

Ringen Oktober 2017